Bejegyzések

Hormonális fogamzásgátlók

Hormonális fogamzásgátlók

A hormonális fogamzásgátlók a leggyakrabban alkalmazott készítmények közé tartoznak, melyek közül több készítmény az utóbbi években került bevezetésre. Bár sokan idegenkednek használatuktól, például azért, mert azok mesterségesen "beavatkoznak" szervezetük működésébe és elfedik pl. a PCOS okait, a fogamzásgátláson kívül több előnyös hatásuk is van.

Tovább
A hormonális fogamzásgátlás kockázatai

A hormonális fogamzásgátlás kockázatai

A hormonális fogamzásgátlók a leggyakrabban alkalmazott készítmények közé tartoznak. A hormonális fogamzásgátlók szedésének - ez előnyök ellenére - ugyanakkor rövid és hosszútávú kockázatai is vannak.

Tovább
Táplálkozási hibák halálos következményei

Táplálkozási hibák halálos következményei

Az elmúlt tíz év megfigyeléses tanulmányai számos esetben állapították meg, hogy bizonyos táplálkozási szokások fokozzák annak esélyét, hogy az illető szívbetegség, stroke vagy cukorbetegség következtében hal meg.

Tovább

Mint minden weboldal, ez is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelm menüpont alatt talál.