Távkonzultáció: Általános Szerződési Feltételek

Az "Általános Szerződési Feltételekben" (ÁSZF), a PRO-QALY Kft (4032 Debrecen, Poroszlay 51 sz. Telefonszám: +36 30 9437914, Cégjegyzékszám: 09-09-010003, adószám: 13116868-2-09, számlaszám: 11738008-20815222), továbbiakban Szolgáltató, mint a www.hormoninfo.hu weblap üzemeltetője kijelenti, hogy a konzultációt igénylők (Felhasználók) számára a tanácsadás során a rendelkezésre álló adatok alapján törekszik arra, hogy javítsa a nőgyógyászati-endokrinológiai problémákkal küszködő nők várható egészségnyereségét és csökkentse a tanácsadás kockázatát.

Ugyanakkor  felhívja a VIP oldalra regisztrálni szándékozók (Felhasználó) figyelmét a távkonzultáció esetleges egészségügyi kockázatára és arra, hogy a távkonzultáció NEM helyettesiti a Felhasználó megjelenését kezelőorvosánál. 

I. A konzultációra (VIP tagság) való jelentkezésről

(FIGYELEM: A TÁVKONZULTÁCIÓ NEM INGYENES!)

1. lépés: A VIP tagságra történő jelentkezés a weblap "Nincs VIP tagsága? Regisztráljon most" részén megadott adatok (név, e-mail cím) kitöltésével kezdődik.

 • A jelentkezés feltétele az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása, melyek a regisztrálás feltételei.
 • A regisztrálás feltételeinek elfogadása szerződés, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem.
 • A szerződési feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól és nem lehet semmilyen hivatkozás alapja.

2. Lépés: Konzultációs csomag kiválasztása

3. Lépés: Számlázási adatok megadása

 • Név, cím

4. Lépés (Nem kötelező)

 • Az egészségügyi adatok pontosabban kezelése, illetve szükség esetén kiegészítő telefonos konzultáció érdekében:  a TAJ szám és a telefonszám megadása.

5. Lépés: Egészségügyi probléma ismertetése

II. A konzultáción való részvételről

 • 1. Debrecenben és környékén élők számára a távkonzultáció a PRO-QALY (4027 Debrecen, Dózsa György 25.) rendelésén történő megjelenést követően kerülhet sor.
 • 2. A nem Debrecenben és környékén élőkre vonatkozó konzultáció.
  • 2.1. Elsődlegesen előzetes szakorvosnál történt személyes megjelenést követően kerül sor kiegészítő információk beszerzése, a leletek értelmezésé céljából távkozultáció.
  • 2.2. Amennyiben ez korábban nem történt meg, a www. hormoninfo.hu-nak küldött panaszok, eredmények alapján a Szolgáltató erre javaslatot tesz. A felhasználó - a saját egészségének érdekében - tudomásul veszi, hogy a távkonzultációt követően a lehető legrövidebb időn belül háziorvosánál vagy lakhelyéhez legközelebbi szakellátó helyén jelentkezni fog.
  • 2.3. A tanácsadás a betegek által küldött adatok alapján történik.
  • 2.4. Az ÁSZF elfogadásával a Felhasználó felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy egészségügyi adatait értékelje. 
  • 2.5. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a helytelenül megadott adatok alapján kialakított véleményekért, javaslatokért, a javasolt kezelés eredménytelenségéért, az előre nem látható szövődményekért a Szolgáltatót felelősség nem terheli.
  • 2.6. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a távkonzultáció során történő javaslatoknál is előfordulhatnak előre nem látható szövődmények (pl. gyógyszerallergia), amelyek egészségi állapotot, a várható gyógy eredményt és tartamot kedvezőtlenül befolyásolhatják.

2.4. FIGYELMEZTETÉS

A weblapon kapott orvosi konzultáció (vélemény, javaslat) nem helyettesíti kezelőorvosával történő rendszeres találkozást vagy a PRO-QALY Kft rendelésén való megjelenést!

III. A konzultációra való jelentkezés esetén a Felhasználó, a megvásárolt csomagra vonatkozó időtartam alatt, hozzáfér a VIP felületen található további információkhoz is:

 • Aktuális
  • Hírekhez
  • Összefoglalókhoz
 • Tájékoztatókhoz
 • Publikációkhoz
 • Irányelvekhez, illetve azok kivonatához
 • Érdekességekhez
 • Érdekes linkekhez.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy www. hormoninfo.hu weblapon található szakmai információk csak saját tájékoztatását szolgálja és nem használhatók fel üzletszerű terjesztésre.

IV. Fizetés

A választott VIP csomagért csak bankkártyával fizethet.

A kártyaadatokat a SimplePay biztonságos fizetési felületén kell megadni. (Szolgáltatás üzemeltetője és nyújtója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (OTP Mobil Kft.).

A Simple jelenleg a következő bankkártya-típusokat fogadja el: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express.

A fizetést követően vissza lesz irányítva a www.hormoninfo.hu oldalára.

A befizetett összegről a Felhasználó (Vevő) számlát kap.

Figyelem:
Tekintettel arra, hogy a regisztrálással és a fizetéssel a Felhasználó rögtön hozzáfér a www.hormoninfo.hu VIP tartalmához, az átutalt összeg visszafizetésére nincs mód, függetlenül attól, hogy a konzultációs lehetőséget igénybe vette-e vagy nem.

A korábban már megvett szolgáltatási csomagot annak lejárta előtt vagy lejárta után a Felhasználó egy másik - tetszőlegesen kiválasztott - csomag megvételével meghosszabbhatja.

 • Amennyiben a Felhasználó, a még élő szolgáltatás időtartamán belül vesz egy új VIP csomagot, maradék kreditjei nem vesznek el.
 • Amennyiben a Felhasználó a korábban már megvett VIP csomag lejárta után vesz egy új csomagot, a korábbi csomaghoz tartozó krediteket elveszíti.

V. A PRO-QALY fenntartja a jogot az alábbiakra:

 1. A konzultáció csak a VIP regisztrált személyre vonatkozhat és nem rokonokra, ismerősökre.
 2. Nem megfelelő információ ismeretében a kérdésre konkrét válasz, javaslat ne adható, csak általános tájékoztatás.
 3. Az adott szerződési periódusban a Szolgáltató csak a kezdő kérdésként megadott tünetegyüttesekre, betegségcsoportra, ad komplett tanácsot / tanácsokat a megvásárolt konzultációs kreditek számától függően.
 4. A kezdő probléma (kérdéscsoport) elküldése után a Felhasználó csak akkor írhat további kérdést, ha erre - a konzultáció pontosítása érdekében - a Szolgáltató értékelése alapján szükség van és ezt a Szolgáltató kezdeményezi. A Szolgáltató által feltett kérdések és válaszok számát a szakmai probléma határozza meg. Ezt az ÁSZF nem korlátozza.
 5. A válaszadás ideje - a VIP csoportban lévő többi tag folyamatban lévő konzultációinak számától függően - 48 órát is elérheti.
 6. A Szolgáltató, a Felhasználó által feltett kérdés, probléma interaktív tisztázása és a szükséges tanácsadást követően, az adott egészségi problémára vonatkozóan összefoglalót készít. Ezt követően lezárja a konzultáció folyamatát.
 7. Amennyiben a Felhasználó új kérdést tesz fel, tehát nem a szolgáltató kérdésére válaszol, az újabb kérdéscsoportnak minősül és ezzel csökken a rendelkezésre álló konzultációs kreditjeinek száma, amit a rendszer nyilvántart és a felhasználó számára is jelzi.
 8. A konzultációs kreditek elfogyása után nincs lehetősége újabb konzultációra, csak ismételt fizetés esetén.
 9. A konzultációs kreditek nem vihetők át egy újabb időperiódusra, ha a vásárolt időtartam lejárt.
 10. A PRO-QALY, mint a www.hormoninfo.hu honlap Szolgáltatója, továbbá fenntartja magának azt a jogot is, hogy évente összesen 1 hónap időtartamra a válaszadásokat felfüggessze. Erről a tagokat időben tájékoztatni fogja.
 11. A szünet nem fogja befolyásolja a korábbi VIP regisztráció során, a Felhasználók által megvásárolt időtartamot.
 12. Ezen idő alatt az új tagok regisztrálása is szünetelni fog.

A Szolgáltató és a Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos esetleges jogvitáikat elsősorban tárgyalásos úton rendezik, ennek eredménytelensége esetére alávetik magukat a Debreceni Városi Bíróság kizárólagos illetékességének.

Mint minden weboldal, ez is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelm menüpont alatt talál.